18 lis 2017

CHEC

 

Logo projekta CHEC Croatia-Hungary Educational Cooperation

Projekt „CHEC – Croatia-Hungary Educational Cooperation“ je odobren za financiranje u okviru Prvog poziva za dostavu projektnih prijedloga INTERREG V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Nositelj projekta je Csokonai Vitéz Mihály Calvinist osnovna, srednja škola i učenički dom iz Csurga.

Projektni partneri su Pálóczi Horváth Ádám Calvinist umjetnička škola iz Nagybajoma, Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica i „PORA“ KKŽ.

Trajanje projekta je 16 mjeseci; od 01.09.2017. – 31.12.2018.

Ukupna vrijednost projekta je 236.963,45 EUR.

Sufinanciranje od strane EU je 85%.

Cilj projekta je unapređenje sposobnosti i znanja učenika i profesora kroz međusobnu razmjenu znanja s kolegama iz prekograničnog područja, a na četiri osnovne teme: znanost, sport, ples i glazba.

Projektne aktivnosti uključuju zajedničke videokonferencije, natjecanja i događanja iz područja znanosti, sporta, plesa i glazbe (Dan za znanost, turniri u rukometu, plesna natjecanja i sl), zatim izradu zajedničkog programa iz područja rukometa kao i nabavu potrebne opreme.

Očekivani rezultati nakon završetka projekta su održane zajedničke aktivnosti poput videokonferencija, natjecanja i događanja iz četiri navedena područja kao i izrađen zajednički program iz područja rukometa.

 

Ova publikacija izrađena je uz financijsku potporu Europske unije.

Za sadržaj ovog materijala isključivo je odgovorna “PORA” KKŽ i on ne može ni pod kojim okolnostima odražavati stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Za više informacija o Programu www.huhr-cbc.com


POVEZANE OBJAVE:

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci