12 velj 2018

ODRŽAN TREĆI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROJEKTA CHEC

Dana 12. veljače 2018. u prostorima Gimnazije „Fran Galović“ u Koprivnici održan je treći po redu sastanak projektnih partnera u okviru projekta „CHEC- Croatia-Hungary Educational Cooperation“ koji je odobren u sklopu Interreg V – A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014.-2020. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih partnera, a glavna tema bile su dosad provedene projektne aktivnosti, kao i vremenski raspored aktivnosti koje slijede. Dogovoren je raspored online radionica, plesnih radionica te su određeni datumi za dane znanosti i plesni kamp.

Glavni korisnik u ovom projektu je Csokonai Vitéz Mihály Calvinist osnovna, srednja škola i učenički dom iz Csurga, dok su ostali partneri, uz „PORU“ KKŽ još i Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica te Pálóczi Horváth Ádám Calvinist umjetnička škola iz Nagybajoma.

Svrha ovog projekta je razviti prekograničnu suradnju između osnovnih i srednjih škola u regiji, razviti zajedničke platforme i metode za učenike partnerskih škola kako bi naučili i podijelili znanje. Ukupna vrijednost projekta je 236.963,45 EUR, a trajanje projekta je 16 mjeseci.

checPP copy

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci