20 pro 2018

U OKVIRU PROJEKTA CHEC ODRŽAN BOŽIĆNI BAL

U srijedu, 19. prosinca 2018. godine u Hotelu „Zlatan“ održan je Božićni bal u okviru provedbe projekta „CHEC- Croatia-Hungary Educational Cooperation“ koji je odobren u sklopu Interreg V – A Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014.-2020. Razvojna agencija PORA KKŽ jedan je od projektnih partnera navedenog projekta.

Organizator Božićnog bala bila je Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica, a događanju su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, ravnatelj Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica Vjekoslav Robotić i ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić. Posebni gosti bili su učenici iz partnerskih škola iz Mađarske iz Csurga i Nagybajoma, koji su zajedno s učenicima Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica izveli plesne koreografije naučene na videokonferencijama i radionicama održanim tijekom 16 mjeseci provedbe projekta. Božićni bal osmišljen je s ciljem obilježavanja kraja provedbe projekta i kao uvod u završnu konferenciju koja se održava u četvrtak, 20. prosinca 2018. godine.

Na događanju su sudjelovali i članovi Športskog plesnog kluba Ritam iz Koprivnice koji su zajedno sa gostima iz Mađarske izveli nekoliko zajedničkih koreografija, ali su se predstavili i samostalno.

Svi projektni partneri još su jednom dobili priliku da razmijene dojmove o cjelokupnoj provedbi i razgovaraju o novim projektnim idejama.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci