13 ruj 2013

ODRŽAN SASTANAK VEZANO UZ ORGANIZACIJU TJEDNA CJELOŽIVOTNOG UČENJA 2013.

Dana 12. rujna 2013. godine u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica održan je drugi po redu sastanak partnera vezano uz organizaciju Tjedna cjeloživotnog učenja 2013. za Koprivničko-križevačku, Varaždinsku, Međimursku i Krapinsko–zagorsku županiju.

Ove godine 7. po redu tjedan cjeloživotnog učenja obilježava se od 30. rujna do 6. listopada, a s obzirom da je 2013. godina proglašena Europskom godinom građana tema ovogodišnjeg tjedna je učenje građanskih kompetencija tijekom cijelog života.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja svojim aktivnostima također je uključena u provedbu Tjedna cjeloživotnog učenja na području Koprivničko-križevačke županije u okviru kojih će od 01. do 03. listopada održati trodnevni seminar na temu „PCM – Project cycle management” koji je namijenjen predstavnicima JLS-a, instutucija i civilnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije kako bi stekli potrebna znanja i vještine u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih EU sredstvima te kao jedan od organizatora manifestacije 15. Dani voća Koprivničko-križevačke županije sudjeluje u organizaciji stručnih predavanja za voćare i proizvođače voćnih prerađevina na aktualne teme u voćarstvu. Stručna predavanja će se održati 04. listopada u Đurđevcu, a imaju za cilj informiranje voćara, kao i stjecanje i poboljšanje njihovih novih znanja i vještina u voćarstvu.

 

7. TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci