02 ruj 2013

ODRŽAN ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 8. MEĐUNARODNOM VOĆARSKOM SAJMU U DONJEM KRALJEVCU

U nedjelju, 01. rujna 2013. godine završen je 8. po redu Međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu godine na već tradicionalnoj lokaciji Sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Ovogodišnji 8. po redu Međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu održan je u organizaciji Općine Donji Kraljevec, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske gospodarske komore i Međimurske županije te u suorganizaciji Poljoprivredne savjetodavne službe i Agronomskog fakulteta u Zagrebu.
U okviru izložbeno-prodajnog dijela Sajma i stručnih predavanja, predstavilo se preko 150 izlagača.

Uz izložbeno-prodajni dio na kojem su predstavljene voćne sadnice, svježe i sušeno voće, voćarska mehanizacija, sustavi za navodnjavanje, sustavi za obranu od tuče, sustavi za obranu od mraza, postrojenja za skladištenje i čuvanje voća, strojevi za preradu voća repromaterijal za voćarstvo i voćne prerađevine, Sajam je obuhvatio i niz stručnih predavanja eminentnih predstavnika voćarske struke iz Hrvatske i iz inozemstva.
U organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja na sajmu se na ukupno 24 m2 unutarnjeg izlagačkog prostora predstavilo 13 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije i to kako slijedi:

1. OPG PANDUR, Kozarevac
2. BIO PARTNER d.o.o., Koprivnica
3. „TEPKA” Proizvodnja voćnih rakija i likera,vl. Đorđević Boris, Koprivnica
4. OPG LASIĆ IVAN, Carevdar
5. OPG ŠTEFICA TUKŠA, Gornja Rijeka
6. S.K.I.M.T. d.o.o., Križevci
7. OPG HORVATIĆ ZDENKA, Cvetkovec
8. ”JARA” vl. Davor Miklošić, Novigrad Podravski
9. OPG GROŠEK, Glogovac
10. OPG REGOVIĆ KATARINA, Đurđevac
11. OPG PLATUŽIĆ, Križevci
12. OPG IVANČICA PRILIKA, Đurđevac
13. OPG SMILJANIĆ IVAN, Koprivnica

vocarski sajam 1vocarski sajam 2vocarski sajam 3vocarski sajam 4

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci