31 lis 2017

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA „12. MEĐUNARODNOM VOĆARSKOM SAJMU” U DONJEM KRALJEVCU

Pozivamo Vas na ovogodišnji 12. međunarodni voćarski sajam održat će se 03. i 04. studenoga 2017. godine u prostorima sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Međunarodni voćarski sajam organiziran je u suradnji Općine Donji Kraljevec, Centra dr. Rudolfa Steinera i Međimurske županije te suorganizatora Savjetodavne službe i LAG-a Mura – Drava, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske gospodarske komore, Grada Zagreba, Grada Preloga, Općine Nedelišće, LAG-a Međimurski doli i bregi te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Naglasak ovogodišnjeg Sajma je na mladim poljoprivrednicima i inovacijama u voćarstvu koji će imati prilike predstaviti svoje proizvode i prerađevine u sklopu izložbeno – prodajnog dijela sajma.

Osim izložbeno – prodajnog dijela, Sajam će obogatiti razni dodatni sadržaji kao što su okrugli stolovi, edukacijski paneli te 2. po redu Međunarodno ocjenjivanje voćnih vina. Novost ovogodišnjeg Sajma je nastup malih proizvođača voćnih i eko piva koji pripremaju 1. ocjenjivanje piva s udjelom voća.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije, svoje će proizvode i usluge predstaviti sljedeći izlagači:

  1. 1. OPG DAMIR MARKOV, Đurđevac
  2. 2. OPG KATARINA REGOVIĆ, Đurđevac
  3. 3. OPG KATICA GRČIĆ, Gola
  4. 4. OPG PLATUŽIĆ, Križevci
  5. 5. OPG PINTAR JOSIP, Đurđevac

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja financira “PORA” Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 12. međunarodni voćarski sajam u Donjem Kraljevcu kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

 

PRIVITAK:

  1. Program 12. međunarodnog voćarskog sajma u Donjem Kraljevcu

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci