02 ruj 2013

NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA „21. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU“

Ovogodišnji 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 06. do 08. rujna 2013. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma i najveći hrvatski poljoprivredni sajam. Osim velike ponude poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu sajam nudi i najveću specijaliziranu stočarsku priredbu u zemlji na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Ove će se godine posebno obilježiti 100 godina organiziranog uzgojno-selekcijskog rada u stočarstvu Republike Hrvatske i početka uzgoja čistokrvnih pasmina simentalskog goveda, prve kontrole proizvodnje i hranidbe rasplodnih goveda, vođenje matične evidencije, održavanja izložbi i svih aktivnosti koje i danas provodi Hrvatska poljoprivredna agencija (HPA).

Sajam će ponuditi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu, kao i bogat kulturno – umjetnički i zabavni program za sve posjetitelje te se očekuje do sada rekordan broj posjetitelja i izlagača.

Sukladno iskazanom interesu poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije za predstavljanje na ovogodišnjem Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica organiziraju zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na sajmu u Gudovcu.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Kooprivničko-križevačke županije na ukupno 60 m² unutarnjeg prostora i 52 m² vanjskog prostora svoje će proizvode i usluge predstaviti dvadesetak poduzetnika s područja naše županije.

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru izložbeni je prostor besplatan, a sufinacira se sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa “PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. godinu.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 21. po redu Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

MINPO LOGO

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci