05 lis 2017

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA „12. MEĐUNARODNOM VOĆARSKOM SAJMU“ U DONJEM KRALJEVCU

Ovogodišnji 12. po redu Međunarodni voćarski sajam održat će se 03. i 04. studenoga 2017. godine na tradicionalnoj lokaciji sportske dvorane u Donjem Kraljevcu.

Naglasak ovogodišnjeg Sajma je na mladim poljoprivrednicima i inovacijama u voćarstvu koji će imati prilike predstaviti svoje proizvode i prerađevine u sklopu izložbeno-prodajnog dijela sajma.

Osim izložbeno-prodajnog dijela, Sajam će obogatiti razni dodatni sadržaji kao što su okrugli stolovi, edukacijski paneli te 2. po redu Međunarodno ocjenjivanje voćnih vina. Novost ovogodišnjeg Sajma je nastup malih proizvođača voćnih i eko piva koji pripremaju 1. ocjenjivanje piva s udjelom voća.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira zajednički nastup poduzetnika – proizvođača voća i voćnih prerađevina te agrotehnike i pomotehnike s područja Koprivničko-križevačke županije. Izlaganje na Sajmu za poduzetnike je besplatno.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 12. po redu Međunarodnom voćarskom sajmu da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected] zaključno do 13. listopada 2017. godine.

Prijavnicu možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci