17 kol 2018

USPJEŠNOM SURADNJOM ZAVODA ZA HITNU MEDICINU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE I RAZVOJNE AGENCIJE PORE KKŽ PRIJAVLJEN PROJEKT NA NATJEČAJ PROMOCIJA ZDRAVLJA I PREVENCIJA BOLESTI

jacanje kapaciteta logo 214x153

Uspješnom suradnjom Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije i Razvojne agencije PORE KKŽ kompletirana je projektna prijava koja je prijavljena na otvoreni natječaj „Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza 1“, a odnosi se na Komponentu 2. Kod pripreme projektnog prijedloga stručna i savjetodavna podrška Razvojne agencije PORE KKŽ pružena je kroz projekt „Jačanje kapaciteta dionika regionalnog razvoja za apsorpciju EU sredstava u KKŽ“.

Navedeni projekt, koji nosi naziv „Danas učimo – sutra spašavamo!“ ukupne je vrijednosti 510.663,81 kn, te će se njegovom provedbom educirati zdravstveni djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije o promociji zdravlja i prevenciji bolesti kroz provedbu naprednog trauma tečaja, edukacija o naprednom održavanju života te naprednom održavanju života djece i novorođenčadi. Provedbom svih projektnih aktivnosti doprinijet će se promociji zdravlja i podizanju kvalitete zdravstvenih usluga na području Koprivničko-križevačke županije. Planirano trajanje projekta je 18 mjeseci, a bit će financiran u iznosu od 100% prihvatljivih troškova projekta.

Opći cilj natječaja je povećanje znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevencije bolesti na području Republike Hrvatske, dok je specifični cilj unapređenje znanja i vještina zdravstvenih djelatnika i zaposlenika zdravstvenih ustanova u promociji zdravlja i prevenciji bolesti.

Osim navedenog projekta, u pripremi je također i projektna prijava za Komponentu 1 istog natječaja koji se planira aplicirati u listopadu 2018. godine. Ova projektna prijava obuhvatit će aktivnosti vezane uz promociju zdravlja i prevenciju bolesti usmjerene na građane Koprivničko-križevačke županije.

IMG 8046

 

 

 

 

logos 1

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci