14 srp 2016

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA ZA IZLAGANJE NA 24. MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Koprivničko-križevačka županija, HGK Županijska komora Koprivnica i HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i ove godine organiziraju zajednički nastup izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije na

24. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

koji će se održati 09., 10. i 11. rujna 2016. godine

na Sajamskom prostoru Gudovac, pored grada Bjelovara.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveća je sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje proizvode i usluge te u komunikaciji s ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Na Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge i ove će godine predstaviti 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a prema procijeni organizatora ovog sajma kroz tri dana trajanja obići će ga više od 50.000 posjetitelja.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na ovom sajmu da prijave svoje sudjelovanje i izlaganje zaključno do 12. kolovoza 2016. godine. Prijave možete dostaviti osobno ili na e-mail u:

– PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na e-mail: [email protected] ili

– HGK Županijsku komoru Koprivnica na e-mail: [email protected] ili

– HOK Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na e-mail: [email protected]

 

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.

sajam gudovac

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci