11 ruj 2017

ODRŽAN 25. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM U GUDOVCU

 

Na sajamskom prostoru Gudovac, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, u razdoblju od 08. rujna do 10. rujna 2017. godine održan je 25. jesenski međunarodni bjelovarski sajam.

Sajam je u petak, 08. rujna 2017. godine, svečano otvorio ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić koji je naglasio važnost domaće hrane. Uz mnogobrojne dužnosnike, svečanom otvorenju sajma nazočio je i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, saborski zastupnik Branko Hrg te ravnateljica “PORE“ KKŽ Melita Birčić.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveći je hrvatski poljoprivredni sajam na kojem se na više od 25.000 m² izložbenog prostora predstavilo više od 500 izlagača iz 18 hrvatskih županija te 15 stranih zemalja. Osim velike ponude poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu, sajam je ponudio bogati kulturno-umjetnički program te mogućnost sudjelovanja okruglim stolovima na kojima se s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne agencije raspravljalo o aktualnim temama u poljoprivredi.

U okviru sajma održana je tradicionalna Državna stočarska izložba te drugi po redu Sajam grijanja i obnovljivih izvora energije „PETI ELEMENT“. Ovogodišnja Zemlja partner sajma bila je Mađarska.

„PORA” KKŽ je u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica organizirala zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije. Na ukupno 47 m² unutarnjeg i vanjskog izlagačkog prostora predstavilo se 14 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije:

1. LORD, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mišo Vrančić, Križevci;

2. Trgovački obrt, uzgoj i njega kućnih ljubimaca ZOO CENTAR PIRANA, vl. Štefica Brinc, Koprivnica;

3. FUGGY krojački obrt, preslikavanje i štampanje šema, vl. Fugaj Mladen, Križevci;

4. WOLF DESIGN-PROIZVODNJA j.d.o.o., Koprivnica;

5. MEHANIČKA RADIONICA, vl. Tihomir Pavunić, Kloštar Podravski;

6. BAČVARIJA LEDINSKI, obrt za proizvodnju proizvoda od drva, trgovinu i usluge, vl. Ivana Ledinski Cvetković, Koprivnica;

7. PAMPA TEA, proizvođački, trgovački, istraživački i uslužni obrt, vl. Krešimir Krznarić, Koprivnica;

8. POKI trgovačko-ugostiteljski obrt, vl. Damir Pošta, Hlebine;

9. OPG DAMIR MARKOV, Đurđevac;

10. ZOO RIBOLOV j.d.o.o., Koprivnica;

11. OPG Zdenko Lončarić, Koprivnica;

12. OPG Pintar Josip, Đurđevac;

13. OPG Hrženjak, Koprivnica;

14. OPG PLATUŽIĆ, Križevci.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji su izlagali na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snosili su organizatori zajedničkog nastupa.

gudovac5gudovac2gudovac1gudovac4gudovac3

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci