21 kol 2017

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA ZA IZLAGANJE NA 25. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Koprivničko-križevačka županija, HGK Županijska komora Koprivnica i HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i ove godine organiziraju zajednički nastup izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije na

25. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

koji će se održati od 08. do 10. rujna 2017. godine

na Sajamskom prostoru Gudovac, pored grada Bjelovara

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveća je sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje proizvode i usluge, dogovoriti direktnu prodaju, predstaviti novitete i razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije, unaprijediti kontakte s postojećim kupcima te zauzeti poziciju među vodećim tvrtkama i stvoriti novi poslovni potencijal.

Na Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge i ove će godine predstaviti nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država te se očekuje više od pedeset tisuća posjetitelja u tri dana trajanja sajma.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na ovom sajmu da prijave svoje sudjelovanje i izlaganje zaključno do 24. kolovoza 2017. godine do 12,00 sati. Prijave možete dostaviti osobno ili na e-mail u:

 

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.

 

Gudovec logo 2017

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci