05 ruj 2017

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 25. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU U GUDOVCU

Ovogodišnji 25. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 08. do 10. rujna 2017. godine na Sajamskom prostoru Gudovac, pored grada Bjelovara.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveći je poljoprivredni sajam na kojem će svoje proizvode i usluge predstaviti nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a predviđa se da će sajam posjetiti više od pedeset tisuća posjetitelja.

Uz prodajno izložbeni dio sajma, posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu te prisustvovati okruglim stolovima na kojima će s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne agencije moći raspravljati o aktualnim temama u poljoprivredi. U okviru sajma održat će se tradicionalna Državna stočarska izložba na kojoj će se predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači iz gotovo svih hrvatskih županija sa svojim najboljim grlima. Na posebnom izložbenom prostoru održat će se 2. po redu “PETI ELEMENT” – Sajam grijanja i obnovljivih izvora energije.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica, organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije od ukupno 47 m2 unutarnjeg i vanjskog izlagačkog prostora svoje će proizvode i usluge predstaviti sljedeći izlagači:

1. LORD, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mišo Vrančić, Križevci;

2. Trgovački obrt, uzgoj i njega kućnih ljubimaca ZOO CENTAR PIRANA, vl. Štefica Brinc, Koprivnica;

3. FUGGY krojački obrt, preslikavanje i štampanje šema, vl. Fugaj Mladen, Križevci;

4. WOLF DESIGN-PROIZVODNJA j.d.o.o., Koprivnica;

5. MEHANIČKA RADIONICA, vl. Tihomir Pavunić, Kloštar Podravski;

6. BAČVARIJA LEDINSKI, obrt za proizvodnju proizvoda od drva, trgovinu i usluge, vl. Ivana Ledinski Cvetković, Koprivnica;

7. PAMPA TEA, proizvođački, trgovački, istraživački i uslužni obrt, vl. Krešimir Krznarić, Koprivnica;

8. POKI trgovačko-ugostiteljski obrt, vl. Damir Pošta, Hlebine;

9. OPG DAMIR MARKOV, Đurđevac;

10. ZOO RIBOLOV j.d.o.o., Koprivnica;

11. OPG Zdenko Lončarić, Koprivnica;

12. OPG Pintar Josip, Đurđevac;

13. OPG Hrženjak, Koprivnica;

14. OPG PLATUŽIĆ, Križevci.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja sufinanciraju organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 25. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Privitak:

1. Program 25. jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma

Gudovac logo 2017

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci