16 pro 2015

ODRŽANA PETA RADIONICA ZA IZRADU STRATEGIJE RAZVOJA LJUDSKIH POTENCIJALA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE 2014.-2020. NA TEMU IZRADE MJERA

logici

Dana 15. prosinca 2015. u okviru provedbe projekta „PARTNERSHIP FOR ALL” u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja održana je peta radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020. na temu izrade mjera. Na radionici su sudjelovali članovi Radne grupe za izradu i izvješćivanje o provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje do 2020.

Na početku radionice članovima Radne grupe obratila se voditeljica Odjela za regionalni i ruralni razvoj te strateško planiranje Tihana Kraljić koja je ukratko sumirala sve dosad odrađene aktivnosti pri izradi Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020. Predložila je okupljenim članovima Radne grupe da se za izradu ciljeva, prioriteta i mjera upotrijebi metodologija po kojoj će svaki član Radne grupe predložiti do maksimalno 4 cilja koji odgovaraju njegovom djelokrugu rada, te da se sukladno tome razrade prioriteti i mjere.

Nakon kraće rasprave članovi Radne grupe započeli su s razradom ciljeva, prioriteta i mjera koje su prezentirali na kraju radionice, te je zaključeno kako će se poseban naglasak pri izradi Strategije staviti na problem nezaposlenosti mladih. Dogovoreno je kako će konačnu verziju ciljeva, prioriteta i mjera članovi Radne grupe dostaviti početkom siječnja 2016. godine.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu http://www.esf.hr/.

IMG 1857

IMG 1848

IMG 1844

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci