07 srp 2016

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „PARTNERSTVO ZA SVE“

logici

U organizaciji „PORE” Razvojne agencije Podravine i Prigorja dana 06. srpnja 2016. godine održana je završna konferencija projekta „PARTNERSTVO ZA SVE“. Prije same konferencije održani su četvrti sastanak Koordinacijskog odbora projekta, sjednica Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije i press konferencija.

Na četvrtom, ujedno i posljednjem sastanku Koordinacijskog odbora i sjednici Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje prezentirana je Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020. Strategiju je prezentirala Tihana Kraljić, voditeljica Odjela za strateško planiranje, regionalni razvoj i razvoj ljudskih resursa. Nakon rasprave članova Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje strategija je jednoglasno usvojena.

Na press konferenciji projekta okupljenim novinarima i svima prisutnima obratila se ravnateljica „PORE“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić, v.d. predstojnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci Vesna Kuterovac i zamjenik župana i predsjednik Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal.

Ostvarene rezultate projekta prezentirala je Suzana Hirjanić Projekt menadžer za strateško planiranje i regionalni razvoj u „PORI“ Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja. Kroz projekt je izrađena Strategija razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020., dvanaest članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje educirano je za strateško planiranje i upravljanje projektnim ciklusom, održano je šest projektnih klinika na kojima je razvijeno šest projektnih prijedloga za financiranje iz Europskog socijalnog fonda, dvoje zaposlenika „PORE“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja i jedan zaposlenik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci pohađali su edukaciju za Voditelja za izradu i provedbu EU projekata, te stekli certifikat Voditelja za izradu i provedbu EU projekata. Stečeno znanje prenijeli su na trodnevnoj edukaciji na 18 visokoobrazovanih nezaposlenih osoba kojima su na završnoj konferenciji podijeljene potvrde o sudjelovanju na edukaciji „Upravljanje projektnim ciklusom“.

Projekt „Partnerstvo za sve“ odobren je u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. godina, natječaj „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II”, a njegova provedba je započela 19. veljače 2015. godine. Nositelj projekta je „PORA” Razvojna agencija Podravine i Prigorja dok je partner u projektu Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Križevci.

Ukupna vrijednost projekta je 31.703,71 EUR, a udio u sufinanciranju projekta od strane EU je 94,61%. Projekt službeno završava 18. kolovoza 2016. godine.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu http://www.esf.hr/.

IMG 3577 copy

IMG 3586

IMG 3605 copy

IMG 3613 copy

IMG 3625 copy

IMG 3632 copy

IMG 3637 copy

IMG 3641 copy

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci