08 ruj 2015

ODRŽAN DRUGI SASTANAK KOORDINACIJSKOG ODBORA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „PARTNERSHIP FOR ALL“

logici

U utorak, 08. rujna 2015. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je drugi sastanak Koordinacijskog odbora projekta „Partnerstvo za sve” koji je odobren u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II”.

Tijekom sastanka održana je prezentacija aktivnosti koje su provedene i koje se planiraju provesti do kraja 2015. godine. U 2015. godini planirano je 5 radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala u Koprivničko-križevačkoj županiji za razdoblje 2014.-2020. godine i 3 projektne klinike na kojima će članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje razrađivati projektne ideje za natječaje iz Europskog socijalnog fonda. Jedna od planiranih projektnih aktivnosti je i trodnevna radionica na temu Strateškog planiranja i metodologije upravljanja projektnim ciklusom s ciljem jačanja kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje.

Na sastanku su predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje predstavili dio portala Burza rada namijenjen poslodavcima te mogućnosti i načine njegova korištenja i pretraživanja.

Sastanku Koordinacijskog odbora prisustvovali su predstavnici PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja kao nositelj projekta, predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci kao projektni partner, predstavnici HGK Županijske komore Koprivnica, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica i Podravke d.d.

logicii

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

IMG 0702 copyIMG 0710 copy

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci