03 ruj 2014

NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 22. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU

Ovogodišnji 22. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se u periodu od 05. do 07. rujna 2014. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma i najveći hrvatski poljoprivredni sajam. Na oko 25.000 m² izložbenog prostora predstaviti će se oko 500 izlagača, a osim velike ponude poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu, sajam nudi i najveću specijaliziranu stočarsku priredbu u zemlji na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Sajam će ponuditi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu, kao i cijeli niz stručnih predavanja koja će se održavati tijekom sva tri dana održavanja sajma te bogat kulturno – umjetnički i zabavni program za sve posjetitelje.
Ovogodišnja novost je održavanje sajma lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma LOREKO u sklopu Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma. Sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma LOREKO održava 6. godinu za redom, ali po prvi puta u okviru Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma.

Sukladno iskazanom interesu poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije za predstavljanje na ovogodišnjem Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica organiziraju zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na sajmu u Gudovcu.

Na ukupno 60 m² zatvorenog i 58 m² vanjskog izlagačkog prostora predstaviti će se 28 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije.

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 22. po redu Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci