03 ruj 2014

PORA ODRŽALA KOORDINATIVNI SASTANAK S LAG-OVIMA

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja održala je danas koordinativni sastanak s predstavnicima svih Lokalnih akcijskih grupa – LAG-ova kojima su osnivači jedinice lokalne samouprave iz Koprivničko-križevačke županije. Sastanku su nazočili predstavnici LAG-a PODRAVINA, LAG-a PRIGORJE, LAG-a PRIZAG, LAG-a IZVOR i LAG-a MURA-DRAVA.

Na sastanku se raspravljalo o aktivnostima na provedbi mjera iz Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020., te o nacrtima Pravilnika za Mjeru 04 “Ulaganje u fizičku imovinu” za Podmjeru 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva” i Podmjeru 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda”, zatim za Mjeru 06 „Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”, za Podmjeru 6.4. „Ulaganja u razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”, za Mjeru 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” i za Mjeru 19 „LEADER” za Podmjeru 19.1. „Pripremna pomoć”.

Predstavnici LAG-ova pozvani su da kao izlagači sudjeluju na 17. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji se održava u križevačkoj sportskoj dvorani od 07. do 09. studenog 2014. godine, te da na sajam pozovu i ostale LAG-ove iz Hrvatske s kojima surađuju. Vezano na tu točku nazočnima se obratio tajnik HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać, kao nositelj organizacije ove sajamske manifestacije.

IMG 3415IMG 3421

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci