20 ruj 2013

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA EU COMPASS 2 USPJEŠNO PROVEDENA RADIONICA ZA PODUZETNIKE POČETNIKE „KAKO ZAPOČETI VLASTITI POSAO”

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u razdoblju od 17. do 19. rujna u okviru provedbe projekta EU COMPASS2 je provela radionicu za poduzetnike početnike koji planiraju ostvariti poduzetnički pothvat na temu „Kako započeti vlastiti posao”.

Radionica je organizirana u suradnji s Hrvatskom zavodom za zapošljavanje Područna služba Križevci, a prisustvovalo joj je 15-ak polaznika.

Tijekom tri dana radionice, polaznici su upoznati s osnovnim pojmovima poduzetništva, pravnim oblicima poslovanja, načinima vođenja poslovnih knjiga te knjigovodstva, osnovama marketinga, a izrađivali su i poslovni plan s ciljem evaluacije svoje poslovne ideje te ga prezentirali kako bi kroz razmjenu iskustva i međusobnih primjera što bolje shvatili što je nužno za izradu dobrog poslovnog plana koji je osnova dobrog poslovanja te nužan kod traženja kreditnih sredstava.
Budućim poduzetnicima te poduzetnicima početnicima prezentirane su i mogućnosti financiranja njihovog poslovanja te trenutno raspoložive kreditne linije namijenjene tim ciljanim skupinama.

Izvođač seminara bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

EU Compass2 start up 1EU Compass2 start up 2EU Compass2 start up 3

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci