09 ruj 2013

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 21. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU U GUDOVCU

Na sajamskom prostoru u Gudovcu, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede u periodu 06. do 08. rujna 2013. godine održan je 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam.

Sajam je 06. rujna 2013. godine u ime predsjednika Republike Hrvatske, gospodina Ive Josipovića, otvorio ministar poljoprivrede gospodin Tihomir Jakovina, koji je nakon svečanog otvorenja obišao i izlagačke prostore na sajmu.

Osim izložbeno-prodajnog dijela, sajam je ponudio niz prezentacija, okruglih stolova i stručnih predavanja na neke od slijedećih tema: Niska plodnost mliječnih krava; Prevencija i terapija po metodi Tecno Zoo, Državno poljoprivredno zemljište i nova zakonska regulativa, Integrirani uzgoj u akvakulturi (uzgoj riba u simbiozi s patkama ili guskama na malim ribnjacima), Očuvanje izvornih pasmina goveda planskim vođenjem uzgoja te Pravilnik o dopunskim djelatnostima na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu, najveći je poljoprivredni sajam u Hrvatskoj, na kojem se ove godine, na 25 000 m2 izložbenog prostora predstavilo 500-tinjak izlagača iz 15-ak zemalja.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica organizirali su zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na ukupno 60 m² unutarnjeg prostora i 52 m² vanjskog prostora svoje proizvode i usluge predstavili su slijedeći poduzetnici:
1. OPG PLATUŽIĆ, Križevci
2. Mehanička radionica, vl. Pavunić Tihomir, Prugovac
3. PAVUNIĆ j.d.o.o., Prugovac
4. ZOO CENTAR PIRANA, vl. Štefica Brinc, Koprivnica
5. Suvenirnica BRELJAK, vl. Mirko Breljak, Koprivnica
6. DOMINO, vl. Zvjezdana Gašparić, Koprivnica
7. FRIZERLAND, vl. Zemun Nadica, Križevci
8. AMMI BELJE d.o.o., Sveti Ivan Žabno
9. OPG KATARINA REGOVIĆ, Đurđevac
10. CIKLAMA, Obrt za uzgoj cvijeća i povrća, trgovinu i usluge, vl. Mario Santor,
Koprivnički Ivanec
11. Đurđevački poduzetnički centar d.o.o., Đurđevac
12. OPG IVANČICA PRILIKA, Đurđevac
13. „Feroz” uzgoj voća, proizvodnja voćnih vina vl. Darko Ivančan, KoprivnicaX
14. Sporedno zanimanje Damir Jagušić, Koprivnica
15. Domaća radinost BAKA I MAMA, vl. Ivančica Turković, Virje
16. Sezonski ugostiteljski obrt POKI, vl. Damir Pošta, Hlebine
17. JOSIPA 2, vl. Matija Posedi, Koprivnica
18. LORD, vl. Ivanka Kilić, Križevci
19. FUGGY, vl. Mladen Fugaj, Križevci
20. KARAS d.o.o., Kloštar Podravski
21. BIO-PARTNER d.o.o., Koprivnica
22. Domaća radinost Marko Solar, Koprivnica
23. S.K.I.M.T.d.o.o., Križevci
24. TEŠKE BOJE d.o.o., Koprivnica
25. POKLON DOBRA IDEJA, vl. Željka Lukanec, Virje
26. GREM ART j.d.o.o., Koprivnica

Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji su izlagali na zajedničkom izlagačkom prostoru, izložbeni prostor bio je besplatan, a sufinancirao se sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa “PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. godinu.

minpo

21. jesenski medjunarodni bjelovarski sajam 121. jesenski medjunarodni bjelovarski sajam 221. jesenski medjunarodni bjelovarski sajam 321. jesenski medjunarodni bjelovarski sajam 421. jesenski medjunarodni bjelovarski sajam 521. jesenski medjunarodni bjelovarski sajam 6

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci