08 stu 2012

POZIV NA B2B POSLOVNE SUSRETE PODUZETNIKA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA I3CT

IPA

 

 

 

 

U okviru provedbe projekta I3CT PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizira B2B poslovne susrete poduzetnika. Cilj B2B poslovnih susreta poduzetnika je povezati i unaprijediti suradnju između između poduzetnika u pograničnom području, odnosno iz Koprivničko-križevačke i Međimurske županije iz Hrvatske i poduzetnika iz Mađarske.

B2B poslovni susreti poduzetnika organiziraju se u okviru provedbe projekta I3CT Crossborder Clustering odobrenog temeljem drugog natječaja IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013., a u čijoj provedbi kao jedan od projektnih partnera sudjeluje PORA Razvojna agencija. Projekt ima za cilj poticanje suradnje i sinergije između organizacija ključnih za razvoj gospodarstva koje se temelji na znanju te identifikaciju inovativnog potencijala malih i srednjih poduzeća kao i visokoškolskih institucija u pograničnom području.

Kao jednu od projektnih aktivnosti u projektu I3CT PORA organizira B2B poslovne susrete poduzetnika u pograničnom području, s posebnim naglaskom na povezivanje poduzetnika s područja ICT i metalske industrije. B2B poslovni susreti zamišljeni su kao prilika za uspostavu suradnje između poduzetnika iz Hrvatske i Mađarske u navedenim sektorima, ali i svih ostalih poduzetnika koji žele saznati nešto više o mogućnostima poslovanja na EU tržištu.

 

B2B poslovni susreti poduzetnika 

održat će se u petak, 30. studenog 2012. godine 

s početkom u 10,00 sati

u prostorima PORE Razvojne agencije, 

Florijanski trg 4, Koprivnica.

 

Pozivamo sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije da se prijave za sudjelovanje na B2B poslovnim susretima koji pružaju mogućnost uspostave novih poslovnih suradnji i povezivanja poduzetnika iz Koprivničko-križevačke i Međimurske županije i susjedne nam Mađarske.

U uvodnom dijelu događanja projektni partneri iz Međimurske županije ukratko će prezentirati međimurski IT klaster – MIT klaster kao primjer dobre prakse suradnje poduzetnika u IT sektoru.

Na događanju će biti organiziran prijevod s hrvatskog na mađarski jezik i s mađarskog na hrvatski jezik.

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci