14 pro 2012

NAJAVA ZAVRŠNE KONFERENCIJE PROJEKTA I3CT CROSSBORDER CLUSTERING

IPA

 

 

 

 

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje i Sveučilište Pannonia – Nagykanisza kampus organiziraju Završnu konferenciji projekta I3CT Crossborder Clustering koja će se održati u srijedu, 19. prosinca 2012. godine u 10.00 sati u prostorijama Sveučilišta Pannonia u Nagykaniszi.

Projekt I3CT Crossborder Clustering sufinanciran je sredstvima Europske unije u okviru drugog poziva prekograničnog programa IPA Mađarska-Hrvatska. Projekt je usmjeren na poticanje suradnje kroz zajednička istraživanja, razvoj i inovacije što za rezultat ima poboljšanje postojećih i izgradnju novih kapaciteta u pograničnom području.

Vodeći partner projekta je Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (Čakovec, Hrvatska), a ostali partneri na projektu su: Međimurski IT Cluster (Čakovec, Hrvatska), Međimursko veleučilište u Čakovcu (Čakovec, Hrvatska), PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja (Koprivnica, Hrvatska), Sveučilište Pannonia – Nagykanisza kampus (Nagykanisza, Mađarska) i Pannon Novum neprofitna regionalna agencija regije Zapadnog Podunavlja za poticanje inovacija (Zalaegerszeg, Mađarska).

U okviru projekta provedeno je istraživanje inovacijskog potencijala u regiji, organizirano je niz radionica i seminara na temu informacijsko-telekomunikacijskih tehnologija, pokrenut je trojezični on-line e-learning ICT tečaj, organizirani su B2B poslovni susreti poduzetnika te su provedeni tehnološki screening sastanci u odabranim tvrtkama.

Cilj konferencije je predstaviti rezultate projekta široj  javnosti.

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci