07 srp 2010

RAVNATELJICA PORE ODRŽALA PREZENTACIJU O ISKUSTVIMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U PROVEDBI „PROGRAMA CERTIFIKACIJE PRIJATELJSKE REGIJE ZA ULAGANJA“

Melita Birčić, ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja kao gost predavač na seminaru za „Marketinški standard“  u srijedu, 07. srpnja 2010. godine u Vrbovcu, održala je predavanje na temu „Iskustva Koprivničko-križevačke županije u provedbi projekta Program certifikacije regije za ulaganja“.

Seminar za „Marketinški standard“ održan je u okviru provedbe Projekta „Razvoj investicijskog okruženja“  koji se sufinancira iz pretpristupne pomoći EU – IPA komponente III C i dio je Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2009., a provodi ga Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva.

AICPR
 
Provedba ovog IPA projekta započela je 01. veljače 2010. godine s predviđenim trajanjem 20 mjeseci i trenutno je jedan od najvrijednijih projekata koji se financira od strane Europske unije, s ukupnom vrijednošću 2,5 milijuna EUR-a, a u Projekt je uključeno  8 županija koje do sada nisu sudjelovale u projektu, a to su: Brodsko-posavska, Ličko-senjska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Virovitičko-podravska, Vukovarsko-srijemska i Zagrebačka županija.
 
AICPR
 

Kroz prezetnaciju ravnateljica PORE iznijela je kratki pregled dosadašnjih iskustava Koprivničko-križevačke županije u  provođenju projekta, koji su se problemi javili u tijeku provedbe i kako su  riješeni, te koje su koristi i napreci postignuti od provođenja projekta koji je završio 2008. godine, a kojim je Koprivničko-križevačka županija stekla Certifikat prijateljske regije za ulaganje – ICPR.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci