11 srp 2010

NAJAVA DRUGE RADIONICE IZ SEKTORA ZAŠTITE OKOLIŠA

U okviru provedbe projekta „CROSTII – Edukacija s ciljem unapređenja razvojnih mogućnosti u pograničnom području“, u srijedu 14. srpnja 2010. godine održat će se druga radionica iz sektora zaštite okoliša. 

Prva radionica održana je 01. srpnja 2010. godine u Pečuhu i na njoj je prezentiran institucionalni okvir, te potrebe i mogućnosti u području zaštite okoliša u pograničnom području. Druga radionica nastavak je prve na kojoj će se detaljnije prezentirati projektne ideje definirane na prvoj radionici.

Prezentaciju projektne ideje analize vode u pograničnom području prezentirat će ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla. Projektnu ideju vezanu uz Ocjenu ekološkog stanja rijeke Vučice prezentirat će Jasna Radaković ispred Udruge Zelenih Orahovice, a Hrvatsko-mađarski regionalni program gospodarenja otpadom prezentirat će Mira Lizačić-Vidaković ispred Grada Osijeka.

Radionica će se održati u prostorima Koprivničko-križevačke županije s početkom u 10,00 sati, a prisustvovat će joj predstavnici projektnih partnera i ostali potencijalni partneri iz Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije, kao i predstavnici prihvatljivih županija s mađarske strane granice.

Održavanjem ove radionice završio je dio provedbe projekta koji se odnosi na sektore zaštita okoliša, malo i srednje poduzetništvo, te obrazovanje. Sektori zdravstva i socijalne skrbi, te turizma i korištenja kulturnih dobara u turizmu počet će s provedbom u rujnu, kada će se definirati potencijalni projektni prijedlozi iz navedenih sektora.

Za ovaj sadržaj odgovorna je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i on ne može odražavati mišljenje i stajalište Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci