01 sij 2009

14. MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POLJOPRIVREDE «VIROEXPO 2009.»

Dana 22., 23., 24. i 25. siječnja 2008. godine  u poslovnom prostoru «FLORE VTC» d.o.o. Virovitica, Vukovarska 5  održati će se 14. po redu Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede «Viroexpo 2009».

Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice, Hrvatske gospodarske komore, te Hrvatske obrtničke komore.

PORA Razvojna agencija Podravine i Progorja, HOK – Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK – Županijska komora Koprivnica u okviru aktivnosti promocije poduzetništva, organiziraju zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na zajedničkom izlagačkom prostoru.

 

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da se za detaljnije informacije o sajmu «Viroexpo 2009», kao i za prijavu za nastup na sajmu obrate u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj tel: 048/621-978 ili na e-mail: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci