05 ruj 2022

ODRŽAN SAJAM VIROEXPO U VIROVITICI

Koprivničko-križevačka županija bila je ovogodišnji partner 25. Međunarodnog sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022, koji se do nedjelje 4. rujna 2022. godine održavao u Virovitici.

Sajam se održavao nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa, a pokrovitelji su uz Vladu RH bili još Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji bili su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator bio Viroexpo d.o.o., a gospodarski partner Hrvatske šume.

Koprivničko-križevačka županija od samih početaka sajma Viroexpo organizira nastupe svojih poduzetnika i obrtnika, kako bi im kroz predstavljanje omogućila nove poslove kontakte i daljnji razvoj djelatnosti a u suradnji sa županijskom Obrtničkom komorom, HGK Županijskom komorom Koprivnica i županijskom Turističkom zajednicom organizirano je predstavljanje županijskih poduzetnika i obrtnika na zajedničkom izlagačkom prostoru.

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci