06 sij 2009

OTVOREN JAVNI POZIV IZ PROGRAMA ERASMUS MUNDUS

Education, Audiovisual and Culture Executive Agency pri Europskoj Komisiji objavila je Javni poziv za podnošenje projektnih prijedloga na natječaj iz programa Erasmus Mundus. Javni poziv ima za cilj promicanje mobilnosti i razmjene studenata i akademskog osoblja diljem svijeta.

Javni poziv je otvoren za sve institucije visokog obrazovanja (sveučilišta, fakultete, učilišta), te je podijeljen s obzirom geografsku pripadnost prihvatljivih zemalja.

Prihvatljivo je financiranje organizacije i provedbe individualne mobilnosti. Prijaviti se mogu studenti dodiplomskog studija, magisterija, doktoranti i akademsko osoblje koji predstavljaju 1. ciljanu grupu.

Za provedbu projekta potrebno je partnerstvo od 5 europskih sveučilišta/fakulteta/učilišta koji dolaze iz najmanje 3 različite zemlje članice EU.

Za podnošenje projektnih prijedloga obvezno je partnerstvo iz najmanje 3 zemlje – dvije institucije visokog obrazovanja moraju biti iz zemalja članica EU i jedna iz zemlje kandidatkinje za članstvo u EU.

Maksimalno trajanje projekta je 48 mjeseci.

Javni poziv je otvoren do 13. ožujka 2009. godine.

Potrebna dokumentacija nalazi se na slijedećoj web adresi: http://eacea.ec.europa.eu/static/en/mundus/call2008/index.htm

Za sve detaljnije informacije i potrebnu stručnu pomoć obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci