27 velj 2017

PODUZETNICI S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE PREDSTAVILI SE NA 22. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POLJOPRIVREDE – VIROEXPO 2017.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica i ove je godine organizirala zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 22. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede – VIROEXPO 2017.

Sajam je održan u periodu od 24. do 26. veljače 2017. godine u prostoru Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

Sajam se održao pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova i Ministarstva gospodarstva, a zemlja partner Sajma bila je Republika Češka.

Sajam je svečano otvorio predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković. Posjetitelje i izlagače su, osim predsjednika Vlade, pozdravili ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, direktor Sajma Igor Andrović, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, dopredsjednik Hrvatske gospodarske komore Ivan Škorić, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak i veleposlanik Republike Češke u Republici Hrvatskoj Vladimir Zavazal. Svečanom otvorenju prisustvovali su i brojni drugi uglednici iz javnog i političkog života, saborski zastupnici, veleposlanici u Republici Hrvatskoj, župani, gradonačelnici, predstavnici gospodarskih i obrtničkih komora te gospodarstvenici i poljoprivrednici.

Ovogodišnji sajam okupio je 587 izlagača iz 27 zemalja, a osim izložbenog dijela, sajam je i ove godine bio popraćen bogatim kulturno-umjetničkim programom te tribinama i stručnim predavanjima.

Svečanosti otvorenja sajma nazočio je i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, koji je s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem posjetio zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije ukupne površine 60 m² svoje proizvode i usluge predstavilo je 16 izlagača s područja Koprivničko – križevačke županije kako slijedi:

1. BOTANA d.o.o., Drnje;

2. OPG DAMIR MARKOV, Đurđevac;

3. ZOO RIBOLOV j.d.o.o., Koprivnica;

4. Trgovački obrt, uzgoj i njega kućnih ljubimaca ZOO CENTAR PIRANA, vl. Štefica Brinc, Koprivnica;

5. KARAS d.o.o., Kozarevac;

6. Zajednički obrt za proizvodnju, usluge i izradu suvenira LASTERA, vl. Božidar Vurušić i Sanda Rakočević, Koprivnica;

7. NOVA DOMAĆA RADINOST, Koprivnica;

8. Mehanička radionica, vl. Tihomir Pavunić, Prugovac;

9. MOBY DICK kožna galanterija, vl. Darko Frankol, Koprivnica;

10. LESART obrt za popravak puhačkih instrumenata, izvođačku umjetnost i usluge, vl. Saša Lesar, Koprivnica;

11. OPG KRANJEC IVAN I ANĐELKA, Koprivnica;

12. OPG SMES DRAŽEN, Đurđevac;

13. P&GOT d.o.o., Koprivnica;

14. LEDONI j.d.o.o., Koprivnica;

15. STRUKOVNA ŠKOLA ĐURĐEVAC, Đurđevac;

16. LAG „PODRAVINA“, Đurđevac.

 

Viroexpo 1

Viroexpo 2

Viroexpo 3

Viroexpo 4

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci