22 velj 2017

ZAJEDNIČKI NASTUP PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 22. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POLJOPRIVREDE – VIROEXPO 2017.

Ovogodišnji 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, VIROEXPO 2017. održat će se od 24. do 26. veljače 2017. godine na novoj lokaciji u Ulici Matije Gupca 78 u Virovitici, unutar prostora Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici (bivša vojarna).

VIROEXPO je jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova u Hrvatskoj i regiji, a zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Republika Češka. Sajam se održava na 4.000 m² uređenog unutarnjeg izlagačkog prostora te vanjskog prostora namijenjenog uglavnom za poljoprivrednu mehanizaciju. U okviru Sajma uz izložbeno-prodajni dio, održat će se razna stručna predavanja, tematske radionice za djecu, plesni nastupi, frizersko-modna revija te izbor najuređenijeg izložbenog prostora sajma.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica, organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije, svoje će proizvode i usluge predstaviti sljedeći izlagači:

1. BOTANA d.o.o., Koprivnica

2. OPG DAMIR MARKOV, Đurđevac

3. ZOO RIBOLOV j.d.o.o., Koprivnica

4. Trgovački obrt, uzgoj i njega kućnih ljubimaca ZOO CENTAR PIRANA, vl. Štefica Brinc,     Koprivnica

5. KARAS d.o.o., Kozarevac

6. Zajednički obrt za proizvodnju, usluge i izradu suvenira LASTERA, vl. Božidar Vurušić i     Sanda Rakočević, Koprivnica

7. NOVA DOMAĆA RADINOST, Koprivnica

8. Mehanička radionica, vl. Tihomir Pavunić, Prugovac

9. MOBY DICK kožna galanterija, vl. Darko Frankol, Koprivnica

10. LESART obrt za popravak puhačkih instrumenata, izvođačku umjetnost i usluge, vl.          Saša Lesar, Koprivnica

11. OPG KRANJEC IVAN I ANĐELKA, Koprivnica

12. OPG SMES DRAŽEN, Đurđevac

13. P&GOT d.o.o., Koprivnica

14. LEDONI j.d.o.o., Koprivnica

15. STRUKOVNA ŠKOLA ĐURĐEVAC, Đurđevac

16. LAG „PODRAVINA“, Đurđevac

17. LAG PRIZAG, Novi Marof

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja sufinanciraju organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, VIROEXPO 2017., kao i zajednički izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije.

PRIVITAK:

1. Program 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede – VIROEXPO 2017.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci