03 lis 2017

POZIV NA SUDJELOVANJE U TJEDNU CJELOŽIVOTNOG UČENJA

„PORA“ KKŽ sudjeluje u 11. tjednu cjeloživotnog učenja koji traje od 02. do 08. listopada 2017. godine kroz suorganizaciju Info radionice na temu problematike negativnog utjecaja visokih temperatura u voćarstvu i kako ih umanjiti. Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Kroz brojne aktivnosti u okviru navedene obrazovne kampanje, građane se motivira da se uključe u neki od oblika učenja, pri čemu treba istaknuti da učenje ne treba shvatiti isključivo kao formalno školovanje ili nešto što se odnosi samo na mlađu životnu dob, nego se učiti može i kroz razne neformalne oblike: tečajeve, radionice, predavanja, kao i samostalno ili kroz radno iskustvo.

Info radionica na temu problematike negativnog utjecaja visokih temperatura u voćarstvu i kako ih umanjiti će se održati u sklopu manifestacije Dani voća Koprivničko-križevačke županije 07. rujna 2017. godine u 17:00 sati u prostorima Starog grada u Đurđevcu.

Stoga Vas još jednom pozivamo na 19. po redu Dane voća Koprivničko-križevačke županije i sudjelovanje u 11. tjednu cjeloživotnog učenja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci