06 srp 2012

ODRŽAN RADNI SASTANAK KOORDINACIJSKOG ODBORA KLASTERA ZA RAZVOJ I UNAPREĐENJE SUSTAVA CJELOŽIVOTNOG UČENJA

Radni sastanak Koordinacijskog odbora Klastera za razvoj i unapređenje sustava cjeloživotnog učenja, održan je 06. srpnja 2012. godine u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, a  prisustvovali su mu predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci, Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica, Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, predstavnik tvrtke Sigurnost informacijskih sustava (SIS) d.o.o. Koprivnica, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije i  PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Teme sastanka bile su izrada Anketnog upitnika i aktivnosti Klastera u Tjednu cjeloživotnog učenja koji će se održati krajem rujna 2012. godine. Svaki od članova Koordinacijskog odbora dao je prijedlog pitanja koje bi upitnik trebao sadržavati te je nakon diskusije usvojen konačan izgled Anketnog upitnika kojim se žele prikupiti informacije od poduzetnika na području Koprivničko-križevačke županije o njihovim potrebama za cjeloživotnim učenjem, odnosno za dodatnim stjecanjem kompetencija i vještina njih i njihovih djelatnika.

Također je dogovoreno da će Klaster za razvoj i unapređenje sustava cjeloživotnog učenja  predstaviti nove obrazovne programe i zanimanja u obrazovanju odraslih u Koprivničko-križevačkoj županiji tijekom održavanja aktivnosti Tjedna cjeloživotnog učenja 2012. Novi radni sastanak najavljen je za početak rujna 2012. godine kada će se definirati daljnje aktivnosti Klastera na promociji cjeloživotnog učenja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci