06 lip 2016

NAJAVA TRODNEVNE RADIONICE „ UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOM – PROJECT CYCLE MANAGEMENT” ZA VISOKOOBRAZOVANE NEZAPOSLENE OSOBE U OKVIRU PROJEKTA „PARTNERSHIP FOR ALL“

logici

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci u okviru provedbe projekta „PARTNERSHIP FOR ALL” organiziraju trodnevnu radionicu na temu „UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOM – PROJECT CYCLE MANAGEMENT” za visokoobrazovane nezaposlene osobe s područja Koprivničko-križevačke županije.

Radionica će se održati dana 13., 14. i 15. lipnja 2016. godine u prostoru PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48 000 Koprivnica (sudjelovanje na radionici je besplatno). Izvođači edukacije su PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci.

Molimo zainteresirane polaznike da se prijave na e-mail adresu , zaključno do četvrtka 09. lipnja 2016. godine do 12:00 sati.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 ili e-mail adresu: [email protected].

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu http://www.esf.hr/.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci