23 lip 2016

JAVNI POZIV PROIZVOĐAČIMA POVRĆA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 12. PO REDU DANU POVRĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

povrce2016

Ovogodišnja, 12. po redu manifestacija Dan povrća Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu 9. srpnja 2016. godine na već tradicionalnoj lokaciji središnjeg gradskog trga – Zrinskog trga u Koprivnici.

Organizatori manifestacije su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Savjetodavna služba, Podravka d.d., Hrvatsko agronomsko društvo – Agronomsko društvo Koprivnica, Udruga proizvođača povrća Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Dan povrća je jednodnevna edukativno-promotivna manifestacija namjenjena promociji proizvođača povrća s područja Koprivničko-križevačke županije i njihovog povezivanja s kupcima, a sastoji se od promotivno-prodajne izložbe povrća, stručnih predavanja i obilaska poljoprivrednih površina zasađenih povrćem.

Proizvođači povrća s područja Koprivničko-križevačke županije izlagat će i prodavati svoje proizvode na središnjem gradskom trgu u Koprivnici, u subotu 9. srpnja 2016. godine u vremenu od 9,00 do 14,00 sati. Najuređenijim izlagačkim prostorima dodijeliti će se priznanja.

Ovogodišnja stručna predavanja održavat će se u vremenu od 10,00 do 12,00 sati u prostoru HGK Županijske komore Koprivnica, Frankopanska 3, Koprivnica.

Nakon stručnih predavanja za sve sudionike bit će organiziran obilazak pokusnog polja Razvoja poljoprivrede Podravke na Danici u Koprivnici.

U svrhu promocije proizvođača povrća Koprivničko-križevačke županije i ove godine će se izraditi Katalog proizvođača povrća s područja Koprivničko-križevačke županije u kojem će biti popisani svi proizvođači povrća Koprivničko-križevačke županije s podacima o zasijanim i zasađenim površinama u tekućoj proizvodnoj godini, vrstama uzgajanog povrća, površinama pod plastenicima i staklenicima, načinima plasmana i drugim podacima.

Pozivamo sve zainteresirane proizvođače povrća da iskoriste mogućnost promidžbe na ovogodišnjem 12. po redu Danu povrća i prijave se za izlaganje svojih proizvoda, kao i sve zainteresirane da posjete manifestaciju.

Svi proizvođači povrća mogu se prijaviti za nastup na Danu povrća 2016. godine najkasnije do 1. srpnja 2016. godine putem prijavnice u prilogu.

PRILOG:
1. Prijava za nastup na Danu povrća 2016. godine

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci