19 lip 2019

ODRŽANA DRUGA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 15. DANA POVRĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dana 18. lipnja 2019. godine u prostorijama Županijske uprave, održana je druga sjednica Organizacijskog odbora 15. Dana povrća Koprivničko-križevačke županije.

Sjednicu je vodio predsjednik Organizacijskog odbora Dana povrća, Zdravko Matotan, a prisustvovali su joj zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota te ostali članovi Odbora.

Manifestacija će se održati 6. srpnja 2019. godine u Koprivnici, a započeti će svečanim otvorenjem u 9,45 sati. U 11,00 sati se očekuje dodjela priznanja najljepše uređenim izlagačkim prostorima, a u 12,00 sati je planiran obilazak poljoprivredne proizvodnje.

Otvorenju će prethoditi stručna predavanja koja će se i ove godine održati u prostorima Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica, a započeti će u 8,30 sati. Teme stručnih predavanja biti će vezane uz probleme i izazove s kojima se povrćari susreću u svom radu, nove mjere Koprivničko-križevačke županije kojima se subvencionira proizvodnja povrća te predstavljanje programa obrazovanja za povrćare Srednje gospodarske škole Križevci. Dodatnu vrijednost ovom programu pridonijet će i tvrtka Podravka.

S ciljem poticanja razvoja domaće povrtlarske proizvodnje Županija i ove godine osigurava besplatni izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala, stoga pozivamo sve zainteresirane proizvođače da se prijave za sudjelovanje na 15. Danu povrća pomoću prijavnice koju možete preuzeti OVDJE.

Ispunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu,  Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica najkasnije do 26. lipnja. 2019. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci