07 lip 2019

ZAPOČELE PRIJAVE ZA 15. DAN POVRĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dana 07. lipnja 2019. godine u prostorijama Županijske uprave u zgradi Koprivničko-križevačke županije održana je prva sjednica Organizacijskog odbora 15. Dana povrća Koprivničko-križevačke županije. Sjednicu je vodio predsjednik Organizacijskog odbora Dana povrća, Zdravko Matotan, a prisustvovao joj je zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota te ostali članovi Odbora.

Ovogodišnja 15. po redu manifestacija Dan povrća Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu, 6. srpnja 2019. godine u Koprivnici.

Stručna predavanja će se i ove godine održati u prostorima Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica, ali u jutarnjim satima prije otvorenja manifestacije, a ne poslijepodne kao što je to bilo do sada.

Teme stručnih predavanja biti će vezane uz probleme i izazove s kojima se povrćari susreću u svom radu, nove mjere Koprivničko-križevačke županije kojima se subvencionira proizvodnja povrća te predstavljanje programa obrazovanja za povrćare Srednje gospodarske škole Križevci.

S ciljem poticanja razvoja domaće povrtlarske proizvodnje Županija i ove godine osigurava besplatni izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala, stoga pozivamo sve zainteresirane proizvođače da se prijave za sudjelovanje na 15. Danu povrća pomoću prijavnice koju možete preuzeti OVDJE.

Ispunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu,  Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica najkasnije do 26. lipnja. 2019. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci