06 lip 2016

POZIV NA INFORMATIVNU RADIONICU ZA POTENCIJALNE PRIJAVITELJE U OKVIRU NATJEČAJA POMOĆNICI U NASTAVI

Na stranicama strukturnih fondova objavljen je Poziv na informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II”. Radionica će se održati 9. lipnja 2016. godine u konferencijskoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je od 9.00 do 15.00 sati.

Cilj radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu projekata.

Broj sudionika na informativnoj radionici je ograničen te se može prijaviti samo jedan predstavnik prijavitelja. U obzir će se uzimati prijave pristigle do 6. lipnja 2016. godine do 16 sati. Prijave zaprimljene nakon tog vremena uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta. Svi sudionici koji su poslali prijavu, bit će obaviješteni o rezultatima prijave najkasnije dva dana nakon roka zatvaranja prijava.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenja za kratke pauze i radne materijale. Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti prijavni obrazac i poslati ga na [email protected].

Prijavni obrazac za informativnu radionicu možete pronaći OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci