12 sij 2016

ODRŽANA RADIONICA ZA IZRADU BAZE PROJEKATA STRATEGIJE RAZVOJA LJUDSKIH POTENCIJALA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA RAZDOBLJE 2014.-2020.

logici

Dana 11. siječnja 2016. godine u okviru provedbe projekta „PARTNERSHIP FOR ALL” u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja održana je šesta radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020. na temu izrade Baze projekata. Na radionici su sudjelovali članovi Radne grupe za izradu i izvješćivanje o provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje do 2020.

Radionicu je vodila voditeljica Odjela za regionalni i ruralni razvoj te strateško planiranje Tihana Kraljić. Na početku radionice prezentirala je cilj Poziva za prikupljanje projektnih ideja, prihvatljive prijavitelje, način prijave te kriterije za vrednovanje projektnih ideja. Posebno je istaknula da strategija obavezno treba sadržavati šest projekata, ali da se očekuje da će se kroz Javni poziv prikupiti puno više projektnih ideja. Uslijedila je rasprava oko šest projekata koji će se prijaviti u Bazu projekata i biti sastavni dio Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020.

Kao dio obaveznih projektnih aktivnosti, PORA KKŽ će izraditi Poziv za prikupljanje projektnih ideja, Obrazac za razvoj projektnih ideja, te ustrojiti Bazu projekata. Tekst Poziva zajedno s pripadajućim obrascem bit će objavljen na web stranici PORE KKŽ kao Nositelja projekta i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci kao partnera u projektu. Poziv će biti objavljen 01. veljače 2016. godine, a svi zainteresirani svoje će projektne ideje moći prijaviti do 30. svibnja 2016. godine.

Slijedeći sastanak Radne grupe bit će održan 15. veljače 2016. godine.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu http://www.esf.hr/.

IMG 6984

IMG 6992

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci