14 sij 2016

ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNOG TIMA PROJEKTA „HOĆU BITI VJEŠT(Đ)AK“

 logici-dak

U prostorima HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije 14. siječnja 2016. godine održan je sastanak projektnog tima vezano uz provedbu projekta „Hoću biti vješt(đ)ak”.

Ravnateljica POUKE Jasmina Sinovec prezentirala je aktivnosti odrađene kroz provedbu projekta i navela kako je održana početna konferencija projekta, nabavljena oprema koja uključuje LED projektor i prijenosno računalo, izrađen je facebook profil projekta, izrađen DVD o projektu, organiziran posjet učenika osnovnih škola 18. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima koji je održan u studenom 2015. godine te su izrađeni promotivni materijali i objavljen članak o projektu u novinama.

Na sastanku su dogovorene daljnje aktivnosti koje slijede po projektu te je dogovorena dinamika održavanja radionica za učenike srednjih škola i motivacijskih radionica za učenike osnovnih škola i njihove roditelje. U tijeku je izrada brošure o projektu te prikupljanje dokumentacije i izrada Zahtjeva za nadoknadom sredstava po projektu.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

1.sastanak projektnog tima2

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci