12 sij 2016

JAVNI POZIV PČELARIMA I PROIZVOĐAČIMA PČELARSKE OPREME S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 12. MEĐUNARODNOM PČELARSKOM SAJMU

Ovogodišnji 12. po redu Međunarodni pčelarski sajam održat će se 6. i 7. veljače 2016. godine na već tradicionalnoj lokaciji sajamskog prostora u Gudovcu u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., Hrvatskog pčelarskog saveza, Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, Hrvatske poljoprivredne komore i suorganizatora: Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara i Gradskog ureda za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo grada Zagreba.

Osim izložbenog i prodajnog dijela, sajam nudi niz edukativnih i stručnih sadržaja te se, kao i do sada, očekuje veliki broj izlagača i posjetitelja.

„PORA” Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organizira i financira zajednički nastup pčelara i proizvođača pčelarske opreme s područja Koprivničko-križevačke županije na ovom sajmu, a izlaganje za sve izlagače je besplatno.

Pozivamo sve zainteresirane pčelare i proizvođače pčelarske opreme s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti na 12. po redu Međunarodnom pčelarskom sajmu, da se jave u „PORU” Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja kako bi na vrijeme osigurali željeni izlagački prostor.

Prijave za izlaganje primaju se zaključno s 19. siječnja 2016. godine na e-mail: [email protected] ili fax: 048/621-957, a za sve ostale informacije možete se obratiti na tel: 048/621-978.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci