10 pro 2015

ODRŽAN DRUGI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „RUKA POMOĆI“

logici-ruka-pomoci

U okviru provedbe projekta „RUKA POMOĆI”, dana 10. prosinca 2015. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je drugi sastanak projektnih partnera.

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih projektnih partnera, a tema sastanka bile su nadolazeće projektne aktivnosti. U tijeku je izrada promotivnih materijala te se na sastanku raspravljalo o vizualnom rješenju logotipa projekta. Također, prvo izvještajno razdoblje se bliži kraju te se na sastanku raspravljalo o izradi prvog kvartalnog izvješća, dok je PORA KKŽ Prijavitelju i projektnim partnerima dala detaljne upute vezane za izradu istog. Do kraja prosinca 2015. će završiti i verificirani program osposobljavanja za poslove gerontodomaćice koji polazi 35 žena, nakon čega će svim polaznicima biti uručeni certifikati.

Podsjećamo da je Prijavitelj projekta RUKA POMOĆI Klub za starije osobe „Mariška”, a projektni partneri su Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te Gradsko društvo Crvenog križa Križevci. Ukupna vrijednost projekta je 1.318.913,16 kn te je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Projekt traje 14 mjeseci, a cilj mu je doprinijeti razvoju socijalnih usluga na području Koprivničko-križevačke županije.

 

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci