12 ruj 2016

ODRŽAN PETI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA “RUKA POMOĆI”

logici ruka pomoci1

U okviru provedbe projekta “RUKA POMOĆI”, dana 12. rujna 2016. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održan je peti sastanak projektnih partnera.

Na sastanku se raspravljalo o provedenim projektnim aktivnostima u proteklom periodu od kojih možemo izdvojiti nabavu zaštitne odjeće te bicikala i kosilica za gerontodomaćice. Također, nabavljen je i info pult koji će Klub za starije „Mariška“ koristiti za promociju projekta. Nadalje, dogovoreni su detalji oko pripreme kvartalnog izvješća, obaveze Prijavitelja i projektnih partnera te rok za dostavu dokumentacije. Raspravljalo se i o dosadašnjim odobrenim Zahtjevima za nadoknadom sredstava (izvješćima) i o odobrenim troškovima u okviru istih.

Podsjećamo da je Prijavitelj projekta “RUKA POMOĆI” Klub za starije osobe „Mariška”, a projektni partneri su Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te Gradsko društvo Crvenog križa Križevci. Ukupna vrijednost projekta je 1.318.913,16 kn te je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Projekt traje 14 mjeseci, a cilj mu je doprinijeti razvoju socijalnih usluga na području Koprivničko-križevačke županije. Projekt službeno traje do 20. studenog 2016. godine, a od projektnih aktivnosti preostaje još organizacija Završne konferencije projekta.

 

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu http://www.esf.hr/.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci