08 pro 2015

PORU POSJETILI UČENICI OBRTNIČKE ŠKOLE KOPRIVNICA, SMJER KOMERCIJALIST

U utorak, 08. prosinca 2015. godine PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja posjetili su učenici Obrtničke škole Koprivnica, smjer komercijalist u pratnji profesorice Ivančice Pavešić-Šurić.

Na početku je učenike pozdravila predstavnica PORE KKŽ koja je i ujedno predstavila područja rada PORE KKŽ. Poseban naglasak bio je na aktivnostima PORE KKŽ vezanim uz razvoj poduzetništva, edukaciju poduzetnika, edukaciju i savjetovanje poduzetnika početnika te su također predstavljeni i svi provedeni EU projekti PORE KKŽ kao i oni u provedbi.

Nakon uvodnog dijela učenicima se obratila gospođa Sonja Hlebar, članica socijalne zadruge HUMANA NOVA koja je održavši prezentaciju učenike upoznala s proizvodima i uslugama ove socijalne zadruge i razlikom između socijalnog i klasičnog poduzetništva.

Učenicima se obratio i gospodin Krešimir Krznarić, vlasnik obrta za proizvodnju i preradu čaja PAMPA TEA iz Koprivnice koji im je ukazao na važnost poslovnog plana kao preduvjeta uspješnog poslovanja te predstavio svoje proizvode.

Nakon ovih prezentacija, učenici su postavljali brojna pitanja vezana uz poduzetništvo. 

IMG 1761IMG 1763IMG 1772IMG 1774

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci