07 pro 2015

ODRŽANA TREĆA RADIONICA – PROJEKTNA KLINIKA ZA RAZVOJ PROJEKTNIH IDEJA

logici

Dana 07. prosinca 2015. godine u okviru provedbe projekta „PARTNERSHIP FOR ALL” u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja održana je treća od ukupno šest radionica – projektnih klinika za razvoj projektnih ideja čiji je cilj kreiranje i razvoj projektnih ideja te stvaranje partnerstva za kandidiranje na natječaje Europskog socijalnog fonda u razdoblju 2014.-2020. Na radionici su sudjelovali članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije (LPZ KKŽ) kojeg čine predstavnici javnog, civilnog i privatnog sektora.

Voditeljica Odjela za regionalni i ruralni razvoj te strateško planiranje Tihana Kraljić pozdravila je sve prisutne, osvrnula se na protekle projektne klinike, te istaknula važnost osmišljavanja i razvoja projektnih ideja i projekata koji će se prijavljivati na Natječaje iz Europskog socijalnog fonda.

Zatim je Marina Šandor Krznarić, Projekt menadžer za projektne prijedloge EU i nacionalnih fondova u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja upoznala sudionike s pristupom logičke matrice. Sudionici su temeljem izrađenih stabla problema i stabla ciljeva započeli s razradom logičke matrice za svoje projekte.

Slijedeća projektna klinika na kojoj će sudionici nastaviti s razradom svojih projektnih ideja održat će se 22. siječnja 2016. godine.

logicii

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu http://www.esf.hr/.

 IMG 6856IMG 6863

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci