15 ruj 2015

U TIJEKU PRIPREME ZA 17. MANIFESTACIJU DANI VOĆA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE 2015. GODINE

Dana 11. rujna 2014. godine u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak Organizacijskog odbora Dana voća Koprivničko-križevačke županije.

Ovogodišnja 17. po redu manifestacija Dani voća Koprivničko-križevačke županije održati će se 3. i 4. listopada 2015. godine u Đurđevcu u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Đurđevca, Savjetodavne službe Koprivničko-križevačke županije, Udruge voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice grada Đurđevca te PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.
Manifestacija će i ove godine biti podijeljena u dva dijela. Prvog dana manifestacije stručnjaci s područja voćarstva održat će predavanja za voćare koja će se uglavnom odnositi na mjere ruralnog razvoja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020., mogućnosti ostvarivanja bespovratnih sredstava i obveze voćara pri stavljanju njihovih proizvoda na tržište, dok će drugi dan manifestacije biti izložbenog i prodajnog karaktera.

Već tradicionalno i ove godine tiskat će se i katalog Dana voća u kojem će se predstaviti proizvođači voća s područja Koprivničko-križevačke županije.

Svi zainteresirani voćari koji žele sudjelovati na ovoj manifestaciji trebaju dostaviti popunjenu prijavnicu te presliku Rješenja o upisu u obrtni registar ili presliku Rješenja o upisu u sudski registar ili presliku Rješenja o upisu u Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Koprivničko-križevačke županije najkasnije do 25. rujna 2015. godine. 

Poziv na Dane voća, kao i prijavnicu za izlaganje te prijavnicu za objavu u Katalogu proizvođača voća možete pronaći na niže navedenim linkovima.

Poziv za nastup na Danima voća 2015

Prijava za izlaganje na Danima voća 2015 – voćari

Prijava za objavu u Katalogu proizvođača voća – voćari 2015

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci