14 ruj 2015

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „PRILIKA ZA SVE“ ODRŽAN PRVI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA

logici-prilika-za-sve

U okviru provedbe projekta „PRILIKA ZA SVE” koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda, dana 11. rujna 2015. godine održan je prvi sastanak projektnih partnera. Nositelj projekta je Koprivničko-križevačka županija, a projektni partneri su 15 osnovnih i 6 srednjih škola kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač te PORA Razvojna agencija.

Projekt „PRILIKA ZA SVE” osigurava 39 pomoćnika u nastavi za ukupno 77 djece s teškoćama u razvoju s područja Koprivničko-križevačke županije do kraja školske godine 2015./2016. Pomoćnici u nastavi započet će s radom u listopadu 2015. godine, nakon aktivnosti selekcije i programa uvođenja u rad.

Sastanku su prisustvovali članovi projektnog tima, a razgovaralo se o svim nadolazećim aktivnostima koje je potrebno provesti do kraja rujna 2015. godine, kao priprema za zapošljavanje 39 pomoćnika u nastavi.

Ukupna vrijednost projekta je 1.931.183,74 kn, dok je sukladno kriterijima natječaja, prijavitelj morao osigurati 5% vlastitih sredstava kao iznos sufinanciranja za provedbu aktivnosti tijekom slijedećih 12 mjeseci.

logici novi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

IMG 4645m

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci