16 kol 2016

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA PRILIKA ZA SVE

Prilika za sve

logici prilika za sve

Dana 16. kolovoza 2016. godine u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je Završna konferencija projekta PRILIKA ZA SVE kojom je formalno obilježen završetak projekta koji se provodi od rujna prošle godine.

Na početku konferencije sve prisutne su ispred Nositelja projekta pozdravili župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren te zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal. Istaknuli su kako je provedba projekata kao što je projekt PRILIKA ZA SVE jedan od važnijih elemenata u cjelokupnom obrazovnom sustavu te da je osiguranje pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju obveza svih nas kako bi i učenici s teškoćama u razvoju imali priliku sudjelovati u redovnom obrazovanju. Ispred projektnih partnera sve prisutne je pozdravio ravnatelj Obrtničke škole Koprivnica Ratimir Ljubić koji je također ukazao na važnost provedbe ovog projekta kao i njegovog nastavka.

Radni dio konferencije započeo je s prezentacijom Voditeljice projekta ispred Koprivničko-križevačke županije Ane Mušlek, koja je predstavila sve projektne aktivnosti i rezultate te izrazila zadovoljstvo provedenim projektom i stečenim iskustvom.

Podsjećamo da je projekt PRILIKA ZA SVE odobren za financiranje u okviru natječaja „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama” iz Europskog socijalnog fonda. Projekt ukupne vrijednosti 1.931.183,74 kn provodi se od 04. rujna 2015. godine, a službeno traje do 03. rujna 2016. godine. Prijavitelj projekta i Nositelj je Koprivničko-križevačka županija dok su projektni partneri PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te 15 osnovnih i 6 srednjih škola kojima je Županija osnivač.

logici novi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

IMG 1161

IMG 1153

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci