16 srp 2015

JAVNI POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA IZLAGANJE NA 23. JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica pozivaju Vas na izlaganje na:

ZAJEDNIČKOM IZLOŽBENOM PROSTORU KKŽ

NA 23. JESENSKOM MEĐUNARODNOM

BJELOVARSKOM SAJMU

koji će se održati od 11. do 13. rujna 2015. godine

na sajamskom prostoru u Gudovcu

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam poznat je međunarodni, prvenstveno stočarski ali i gospodarsko-obrtnički sajam.

Važan dio Jesenskog sajma je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – Državna stočarska izložba na kojoj će se kao i prošlih godina predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima.

LOREKO – sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma će se ponovno održati u istom terminu kao i Jesenski sajam, a koji će svojim sadržajima i ponudom upotpuniti kvalitativnu razinu tradicionalnog Jesenskog sajma.

Sajam će ponuditi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu, kao i bogat kulturno – umjetnički i zabavni program za sve posjetitelje.

Za sve izlagače s prostora Koprivničko-križevačke županije, troškove izložbenog prostora financirat će organizatori zajedničkog nastupa poduzetnika.

Molimo Vas ukoliko želite nastupiti na ovom Sajmu da prijavite svoj izlagački nastup i pošaljete nam ispunjenu prijavnicu zaključno do 14. kolovoza 2015. godine.

– u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja na e-mail: [email protected] ili fax:621-957;

– u HOK Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije na e-mail: [email protected] ili fax: 623-408;

– u HGK Županijskoj komori Koprivnica na e-mail: [email protected]  ili fax: 674-570;

>> PRIJAVNICA

 

logo

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci