15 srp 2015

ODRŽAN RADNI SASTANAK NA TEMU PRIPREME NOVOG PROJEKTA

U srijedu, 15. srpnja 2015. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak na temu pripreme novog projekta za kandidiranje na otvoreni natječaj „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama”.

Navedeni natječaj objavljen je u okviru Europskog socijalnog fonda, a omogućava povećanje socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno obrazovnim ustanovama, putem bespovratnih EU sredstava.

Sastanku su prisustvovali zamjenik župana Ivan Pal, predstavnici Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine, zatim Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju te PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja. Na sastanku su definirani glavni okviri projektnog prijedloga te dogovoreni svi koraci potrebni za pripremu i prijavu projekta. Sukladno kriterijima natječaja, nositelj projekta će biti Koprivničko-križevačka županija, dok će partneri biti sve škole za čije učenike će se osigurati pomoćnici u nastavi.

Natječaj je otvoren zaključno do 14. kolovoza 2015. godine, a maksimalno se može ostvariti 2.500.000,00 kn po prijavitelju.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci