16 srp 2015

NAJAVA INFORMATIVNE RADIONICE ZA POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „OSIGURAVANJE POMOĆNIKA U NASTAVI I STRUČNIH KOMUNIKACIJSKIH POSREDNIKA UČENICIMA S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU U OSNOVNOŠKOLSKIM I SREDNJOŠKOLSKIM ODGOJNO-OBRAZOVNIM USTANOVAMA“

Obavještavamo Vas da je najavljeno održavanje informativne radionice za sve potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama”. Radionica će se održati u četvrtak, 23. srpnja 2015. godine u konferencijskoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a predviđeno trajanje radionice je od 9,00 do 15,00 sati.

Cilj radionice je detaljno informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekta.

Broj sudionika je informativnoj radionici je ograničen te se može prijaviti samo jedan/na djelatnik/ica po Osnivaču. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenje i radne materijale. Za radionicu se možete prijaviti do 20. srpnja 2015. godine do 16,00 sati, a u obzir će se uzimati prijave prema redoslijedu zaprimanja.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti prijavni obrazac koji možete pronaći na linku:
http://www.strukturnifondovi.hr/AplikacijaRepository/Natjecaji/Dokumenti/1164/prijavni-obrazac-osiguravanje-pomo%C4%87nika.doc te ga poslati na adresu elektroničke pošte: [email protected].

U slučaju velikog interesa za sudjelovanje Ministarstvo će organizirati dodatnu radionicu o čemu će svi zainteresirani biti pravovremeno obaviješteni.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci