22 svi 2015

PROJEKT „PARTNERSTVO ZA SVE“ – ODRŽAN PRVI SASTANAK KOORDINACIJSKOG ODBORA

logici

U prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja je u petak, 22. svibnja 2015. godine održan prvi sastanak Koordinacijskog odbora projekta „Partnerstvo za sve” koji je odobren u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II” ukupne vrijednosti 31.703,72 EUR-a.

Koordinacijski odbor predstavlja jedno od tijela uspostavljenih provedbom navedenog projekta, a uključuje članove Upravljačkog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Cilj sastanka Koordinacijskog odbora – Upravljačkog odbora LPZ-a KKŽ bio je umrežavanje i povezivanje dionika vezanih uz tržište rada s područja Koprivničko-križevačke županije, a sve u cilju koordinacije i zajedničke pripreme novih EU projekata u čemu bi ovaj odbor trebao imati ključnu koordinacijsku ulogu.

Osim prezentacije prošlih EU natječaja i najave novih koji se očekuju u okviru Europskog socijalnog fonda, održana je i prezentacija svih dosadašnjih provedenih aktivnosti u okviru provedbe projekta „Partnerstvo za sve”, ali i najava budućih koje će se provesti do kraja provedbe projekta.

Više riječi bilo je i o pripremama za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020. kao podloge za nove EU projekte, a u čiju izradu će se krenuti od rujna 2015. godine. U sve aktivnosti vezane uz izradu navedenog strateškog dokumenta bit će aktivno uključeni svi članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije od kojih se očekuje aktivan doprinos putem sudjelovanja na sveukupno 10 radionica. Radionice će se održavati od rujna 2015. godine do lipnja 2016. godine, kada se očekuje i završetak izrade navedene Strategije.

Sastanku Koordinacijskog odbora prisustvovali su predstavnici PORE Razvojne agencije kao vodeći partner, predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci kao projektni partner, zatim predstavnici Koprivničko križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Udruženja obrtnika Koprivnica, Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice i Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica.

logicii

Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Za više informacija o EU fondovima www.strukturnifondovi.hr.

Za više informacija o Operativnom programu www.esf.hr.

IMG 5883 - Copy

IMG 5885IMG 5888 - CopyIMG 5891 - Copy

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci